Actorul Dragoş Muscalu, gazda matinalului Espresso de la Radio România Cultural

actorul-dragos-muscalu-gazda-matinalului-espresso-de-la-radio-romania-cultural
trimite pe mail

Actorul Dragoş Muscalu este noul prezentator al emisiunii Espresso, matinalul postului Radio România Cultural, care trece de luni, 12 septembrie, lagrila de toamnă.

“Sunt Dragoş. Dragoş Muscalu. Actor, improvizator, trainer şi…. de curând, realizator radio. RRC mi s-a parut o alegere firească deoarece este locul ideal în care un individ ca mine - pasionat, pe lângă teatru şi film, de muzică, fotografie, literatură, pisici, ciocolată şi (nu în ultimul rand) de… Batman – s-ar putea exprima. Prietenii apropiaţi şi părinţii, în momentul în care au aflat vestea că voi prezenta matinalul la RRC, au avut o singură întrebare: “şi o să te poţi trezi în fiecare zi la ora aia?” Răspunsul firesc a fost: DA. Iar asta datorită faptului că, pentru mine, o zi în care mă trezesc târziu… e o zi pierdută. În ceea ce priveşte emisiunea Espresso, am foarte mari emoţii, dar câte lucruri nu se pot rezolva stând de vorbă la o cafea bună, asa cum este un Espresso.”

Actorul Dragoş Muscalu are 35 de ani, a absolvit Facultatea de Teatru din cadrul Universităţii de Artă Teatrală şi Cinematografică Ion Luca Caragiale din Bucureşti, este pasionat de improvizaţie, a susţinut cursuri la facultăţile de teatru din Bucureşti şi din ţară şi îşi doreştesă lucreze toată viaţa cu tineri. A scrisprima lucrare de doctorat din România care tratează tema improvizatiei din punct de vedere ştiintific. Susţine că „teatrul de improvizaţie oferă o şansă unică unui actor, aceea de a putea juca 50 de personaje într-un singur spectacol.”

Espresso, difuzat în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 7:15 la 9:00 este emisiunea matinală care aduce la un loc evenimentele culturale și subiectele care contează. Dragoş Muscalu, împreună cu echipa sa, le va spune ascultătorilor tot ce trebuie să știe despre actualitatea culturală, iar recomandările lui pot fi o sursă de inspirație pentru programul zilnic.

Emisiunile RRC pot fi ascultate on-air pe frecvenţele din toată ţara, on-line pe www.radioromaniacultural.ro.


Alte articole din aceeasi categorie:

Radio România, lider în topul audienţelor

DOCUMENTAR: 70 de ani de la nașterea legendei rock Freddie Mercury

Biblia neagră a lui William Blake, un spectacol de Ilinca Stihi, nominalizat la secţiunea Radio Fiction a festivalului Prix Europa 2016

radio-romania-lider-in-topul-audientelor
documentar-70-de-ani-de-la-nasterea-legendei-rock-freddie-mercury
biblia-neagra-a-lui-william-blake-un-spectacol-de-ilinca-stihi-nominalizat-la-sectiunea-radio-fiction-a-festivalului-prix-europa-2016

Adaugă un comentariu
Încarcă alta imagine

Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza