Artiştii îşi susţin favoriţii nominalizaţi la Gala Premiilor UNITER!

Publicat: 15 Aprilie 2016
artistii-isi-sustin-favoritii-nominalizati-la-gala-premiilor-uniter
trimite pe mail

Campania interactivă de promovare a artiştilor aflaţi în competiţie pentru trofeul UNITER continuă. Intitulată „Pentru tine cine e câştigătorul?”, campania oferă posibilitatea publicului larg să-şi susţină favoriţii pe site-ul www.uniter.ro.

Juriul final format din Alice Georgescu, Mircea Morariu, Ozana Oancea, Viorica Petrovici, Alexa Visarion va decide câştigătorii în seara zilei de 9 mai. Până atunci, vă invităm să votaţi şi să fiţi alături de cei pe care îi doriţi să fie câştigătorii acestei ediţii a Galei Premiilor UNITER.

Începând de astăzi, 15 aprilie, site-ul nostru www.uniter.ro, pagina de facebook şi pagina de youtube găzduiesc clipuri video realizate de actori, regizori de teatru şi film, profesionişti din lumea teatrului, intervenţii ale breslei care dau competiţiei un plus de atractivitate.

Deja puteţi găsi mesajele de susţinere la categoria „Premiul pentru Debut” transmise de actriţa Florina Cercel şi regizorii Vladimir Anton şi Alexandru Dabija.

10 premianţi, 32 de nominalizaţi şi peste 500 de invitaţi din Bucureşti şi din ţară sunt aşteptaţi în data de 9 mai la Teatrul „Regina Maria” din Oradea pentru a sărbători performanţa în Teatrul românesc în cadrul Galei Premiilor UNITER. Spectacolul-eveniment va începe la orele 21.00 şi va fi transmis în direct pe TVR1, Radio România Cultural şi online pe www.tvr.roşi www.uniter.ro.


Alte articole din aceeasi categorie:

Laureaţii Galei Premiilor UNITER 2016

Premiul UNITER pentru cel mai bun spectacol radiofonic: „ Jucătorul de table” de George Arion

PIESA ANULUI 2015

laureatii-galei-premiilor-uniter-2016
premiul-uniter-pentru-cel-mai-bun-spectacol-radiofonic--jucatorul-de-table-de-george-arion
piesa-anului-2015

Adaugă un comentariu
Încarcă alta imagine

Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza