Bilet de îmbarcare spre… malul mării şi apoi către Franţa, la Paris, pentru a desluşi o parte din miturile şi legendele create în jurul lui Napoleon Bonaparte – omul mai puţin cunoscut

Publicat: 4 Septembrie 2016
bilet-de-imbarcare-spre-malul-marii-si-apoi-catre-franta-la-paris-pentru-a-deslusi-o-parte-din-miturile-si-legendele-create-in-jurul-lui-napoleon-bonaparte--omul-mai-putin-cunoscut
trimite pe mail

O plimbare la malul Mării Negre și propuneri pentru o altfel de vacanță decat cea de la plajă. Unde vom întâlni la tot pasul mister, istorie… locuri unde timpul aşteaptă. Poate chiar pe noi.

* * *

În minutele alocate călătoriei dincolo de granițele României vom merge în Franţa, la Paris. Îmbinând turismul cu istoria, ne vom opri cu precădere la  Domul Invalizilor, încercând să desluşim o parte din miturile şi legendele create în jurul lui Napoleon Bonaparte – omul mai puţin cunoscut.

* * *

Vă aşteptăm astăzi, 4 septembrie, de la ora 13,15 la ora 14,00, pe Radio România Cultural şi www.radioromaniacultural.ro. dar şi pe pagina de Facebook a emisiunii – „Bilet de îmbarcare”.


Alte articole din aceeasi categorie:

Bilet de îmbarcare spre… malul mării şi apoi către Sri Lanka, oprindu-ne în Kandy – Regatul din munţi

Bilet de îmbarcare spre… malul mării şi apoi către Thailanda, la Bangkok

Bilet de îmbarcare spre… Sighişoara şi apoi cătreThailanda, la Bangkok

bilet-de-imbarcare-spre-malul-marii-si-apoi-catre-sri-lanka-oprindu-ne-in-kandy--regatul-din-munti
bilet-de-imbarcare-spre-malul-marii-si-apoi-catre-thailanda-la-bangkok-
bilet-de-imbarcare-spre-sighisoara-si-apoi-catrethailanda-la-bangkok-

Adaugă un comentariu
Încarcă alta imagine

Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza