Cu...minte de weekend cu Andreea Ionescu | Arhivă | Radio Romania Cultural

  Cu...minte de weekend cu Andreea Ionescu

cuminte-de-weekend-cu-andreea-ionescu
trimite pe mail
Viata, arta, cartea, scena, energia se declină la feminin. Tot așa și povestea. Chiar si duminica. Ba chiar si sambata.

Așa că rămâneți în fiecare sambata si duminica, de la 10.30 la 12.00, pe frecvențele Radio România Cultural, alături de Andreea Ionescu.

Promitem:  să răsfoim cărți, să hoinărim în căutarea evenimentelor culturale, sa râdem în hohote sau doar să zâmbim cu înțeles, să spunem povești cu tâlc si cu cantec,, sa spunem istorii pe scurt, să mergem pe urmele festivalurilor de tot felul, să cunoaștem români dar și destinele lor în afara țării.
 
Propunem: 5400 de secunde cu…minte așezate în undă de o echipă cuminte. Și un logo:
          «  Mințile sunt ca parașutele; funcționează cel mai bine când sunt deschise. » (Lord Thomas Dewar)

De aceea DUMNEAVOASTRĂ sunteți ascultătorii noștri!

REGULAMENT CONCURS "WEEK - END ÎN ȚARA HAȚEGULUI"


1. Grupul țintă Ascultători cu vârsta de peste 18 ani, din întreaga țară.

2. Conceptul și regulamentul – Concurs în etape( prin acumulare de puncte), în scris ( doar pe adresa de e-mail): cuminte.weekend@gmail.com sau pe adresa: Societatea Română de Radiodifuziune, Radio România Cultural, str. G-ral Berthelot nr. 60-64, sector 1 București, pentru emisiunea ”Cu…minte de weekend ”
Important: NU este valabilă formula “mai multe plicuri/email-uri(de la membrii aceleiasi familii) mai multe șanse de câștig”
Întrebările vor avea ca tematică: istoria, cultura , civilizația, obiectivele turistice din jud. Hunedoara cu accent pe Țara Hațegului și orașul Hațeg.
Duminica, in cadrul emisiunii “Cu…minte de weekend”(intervalul orar 10.30-12.00) se va adresa intrebarea care va fi repetata lunea si miercurea în cadrul emisiunii “Bilet de îmbarcare”(intervalul orar 14.30 – 15.00) Se vor lua în considerare doar răspunsurile sosite la redacție până în duminica următoare adresării întrebării, la ora intrării în emisie. Răspunsurile corecte ale fiecărei etape, și rezultatele parțiale vor fi anunțate in cadrul emisiunii “Cu…minte de weekend”( intervalul orar 10.30 – 12.00). În cazul mai multor ascultători cu un maxim de puncte se va efectua o tragere la sorți( telefonic ,de catre un ascultător care nu a participat la concurs în luna respectiva) în direct, în cadrul emisiunii “Cu..minte de weekend”.

3. Premiu: Timp de un an (01 .12. 2014 -01.12.2015) se va acorda un premiu lunar( oferit contractual in alternanță: o luna pentru emisiunea “Cu…minte de weekend”, o lună pentru emisiunea “Bilet de îmbarcare”), constând în petrecerea unui week-end pentru două persoane (două nopţi de cazare, cu mic dejun inclus , în cameră dublă) la Vila ”Floare Albastră”din Hațeg.

4. Sponsorul concursului este: S.C. ARBO TURISM – VILA FLOARE ALBASTRĂ

5. Conditii de participare : La concurs poate participa oricare ascultător al postului Radio România Cultural, cu varsta peste 18 ani împliniti. Nu au dreptul să participe salariații și rudele până la gradul doi ale celor care lucreaza în SRR . Un ascultător poate câștiga un singur premiu pe toată durata concursului "Week-end în Țara Hațegului” dar poate continua să participe prin răspunsurile la întrebări. Câștigătorii concursuluivor furniza SRR datele personale, necesare acordârii premiilor. Observaţie: Premiul va fi constituit doar din pachetul de servicii și nu din contravaloarea în bani a acestuia În situatia în care un câștigător nu se va putea deplasa la pensiunea unde a caștigat premiul, în weekend-ul oferit, nu va mai putea beneficia de acest premiu la o data ulterioara.

Important ! Cheltuielile de transport din localitatea castigatorului pana la Hațeg si retur vor fi suportate integral de către câștigător.


Din 30 mai 2015 va trimitem in vacanta si sambata !


REGULAMENT CONCURS "WEEKEND LA SIGHIȘOARA"

1. Grupul țintă: ascultători cu vârsta de peste 18 ani, din întreaga țară.

2. Conceptul și regulamentul – Concurs în etape( prin acumulare de puncte), în scris ( doar pe adresa de e-mail): cuminte.weekend@gmail.com sau pe adresa: Societatea Română de Radiodifuziune, Radio România Cultural, str. G-ral Berthelot nr. 60-64, sector 1 București, pentru emisiunea ”Cu…minte de weekend ”.

Important: NU este valabilă formula “mai multe plicuri/email-uri(de la membrii aceleiasi familii) mai multe șanse de câștig” Întrebările vor avea ca tematică: istoria, cultura , civilizația, obiectivele turistice din jud. Mureș cu accent pe orașul Sighișoara. Sâmbăta, in cadrul emisiunii “Cu…minte de weekend”(intervalul orar 10.30-12.00) se va adresa intrebarea care va fi repetata marțea și joia în cadrul emisiunii “Espresso”(intervalul orar 7.15 – 9.00). Se vor lua în considerare doar răspunsurile sosite la redacție până în sâmbăta următoare adresării întrebării, la ora intrării în emisie. Răspunsurile corecte ale fiecărei etape, și rezultatele parțiale vor fi anunțate in cadrul emisiunii “Cu…minte de weekend”( intervalul orar 10.30 – 12.00). În cazul mai multor ascultători cu un maxim de puncte se va efectua o tragere la sorți( telefonic ,de catre un ascultător care nu a participat la concurs în luna respectiva) în direct, în cadrul emisiunii “Cu..minte de weekend”.

3. Premiu: Se va acorda un premiu lunar constând în petrecerea unui week-end pentru două persoane (două nopţi de cazare, cu mic dejun inclus , în cameră dublă) la Domeniul Dracula Daneș la doar câțiva km. de Sighișoara.
4. Sponsorul concursului este: S.C. Fîntîna Marcului SRL – Domeniul Dracula Daneș
5. Conditii de participare : La concurs poate participa oricare ascultător al postului Radio România Cultural, cu varsta peste 18 ani împliniti. Nu au dreptul să participe salariații și rudele până la gradul doi ale celor care lucreaza în SRR . Un ascultător poate câștiga un singur premiu pe toată durata concursului "Week-end la Sighișoara” dar poate continua să participe prin răspunsurile la întrebări. Câștigătorii concursului vor furniza SRR datele personale, necesare acordării premiilor.

Observaţie: Premiul va fi constituit doar din pachetul de servicii și nu din contravaloarea în bani a acestuia. În situatia în care un câștigător nu se va putea deplasa la pensiunea unde a caștigat premiul, în weekend-ul oferit, nu va mai putea beneficia de acest premiu la o data ulterioara.

Important ! Cheltuielile de transport din localitatea castigatorului pana la destinație ( Domeniul Dracula Daneș) și retur vor fi suportate integral de către câștigător.


Arhiva luna august 2015Arhiva luna iulie 2015Arhiva luna iunie 2015
Arhiva luna mai 2015Arhiva luna aprilie 2015
Arhiva luna martie 2015Arhiva luna februarie 2015Arhiva luna ianuarie 2015Arhiva anul 2014ParteneriAlte articole din aceeasi categorie:

Orasul vorbeste de vacanta

AVATAR ENESCU

Poezie universala

orasul-vorbeste-de-vacanta
avatar-enescu
poezie-universala-

Adaugă un comentariu
Încarcă alta imagine

Comentarii

 Atlas:

Excelenta emisiunea. Fundalul muzical este genial. Felicitari!

Adăugat: 26 Aprilie 2015

Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza