iMapp Bucharest - unul dintre cele mai mari spectacole multimedia de 3D video mapping din lume!

Publicat: 6 Septembrie 2016
imapp-bucharest---unul-dintre-cele-mai-mari-spectacole-multimedia-de-3d-video-mapping-din-lume
trimite pe mail

Primăria Municipiului București, prin creart - Centrul de Creație, Artă și Tradiție vă invită pe 24 septembrie, începând cu ora 17:00, în Piața Constituției, la cea de-a treia ediție a evenimentului iMapp Bucharest - unul dintre cele mai mari spectacole multimedia de 3D video mapping din lume! Intrarea este liberă.

iMapp Bucharest înseamnă proiecții pe a doua cea mai mare clădire administrativă din lume, mai mult de 104 proiectoare necesare, peste 20.000 de metri pătrați ai suprafeței de proiecție, peste 2.000.000 ANSI lumeni și o scenă uriașă. 

Cele șase echipe de artiști, care își vor proiecta lucrările pe Casa Poporului în data de 24 Septembrie 2016, au fost selectate de juriul ediției precedente, condus de Jean François Zurawik. Acestea sunt: Filip Roca din Muntenegru, Romera Diseño e Infografia SL din Spania, VOID din Turcia, Mindscape Studio din România, Illuminarium3000 din Rusia și Limelight din Ungaria.

Conceptul creativ al concursului din această ediție este „DIALOGURI”, show-ul fiind dedicat interacțiunilor. Ne putem închipui spectacolul ca o conversație briliantă între Palatul Parlamentului și zecile de mii de oameni care se vor afla în fața sa. Imagini încărcate de semnificații profunde vor construi o conexiune puternică între artiști și spectatori. Tot pe 24 septembrie, juriul oficial al iMapp Bucharest 2016 va desemna și câștigătorul premiului stillMapp Picture Competition. 

Mai multe detalii pe:
www.imapp.ro


Alte articole din aceeasi categorie:

Muzică clasică în sate şi oraşe cu Vioara lui Enescu

CELE MAI FREDONATE ȘLAGĂRE ROMÂNEȘTI ȘI COLOANE SONORE CELEBRE DAU STARTUL BUCHAREST MUSIC FILM FESTIVAL

Evenimente alternative în cadrul Balkanik Festival: ce poți face în timpul zilei la Grădina Uranus

muzica-clasica-in-sate-si-orase-cu-vioara-lui-enescu
cele-mai-fredonate-slagare-romanesti-si-coloane-sonore-celebre-dau-startul-bucharest-music-film-festival-
evenimente-alternative-in-cadrul-balkanik-festival-ce-poti-face-in-timpul-zilei-la-gradina-uranus

Adaugă un comentariu
Încarcă alta imagine

Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza