Licitaţia caritabilă „Artişti pentru artişti”de la Artmark

Publicat: 31 Octombrie 2015
licitatia-caritabila-artisti-pentru-artistide-la-artmark
trimite pe mail

O iniţiativă de succes a ediţiei trecute a Festivalului Naţional de Teatru prinde din nou viaţă în cadrul acestui an aniversar FNT: preocupat în aceeaşi măsură de valoare şi de soarta oamenilor care pun în valoare actul artistic – Festivalul organizează sâmbătă, 31 octombrie, începând cu orele 12.00, la sediul Galeriilor Artmark (Palatul Cesianu-Racoviţă, Strada C.A. Rosetti, nr. 5) o licitaţie cu diferite obiecte de artă, obiecte personale sau artefacte-mărturii ale activităţii teatrale, oferite de către artişti de seamă ai momentului.

Sumele strânse din vânzarea acestor obiecte vor fi donate programului caritabil iniţiat de UNITER – Campania Naţională „Artiştii pentru artişti”.

Lider al pieţei de artă din România, Casă de Licitaţii Artmark este primul organism de acest gen din ţară ce funcţionează la standarde internaţionale, cu peste 80 % din totalul tranzacţiilor publice de artă şi de colecţie din România.

Licitaţia caritabilă desfăşurată sub genericul „Artişti pentru artişti”  va scoate la lumină peste 60 de lucruri personale donate de actori sau de familiile şi prietenii acestora – o pleiadă de obiecte-martor încărcate de emoţie umană şi artistică: schiţe celebre de decor şi costume din spectacole memorabile, lucrări de grafică, pictură sau fotografie, bijuterii, costume şi alte mărturii aparţinând unor momente de graţie petrecute pe scena românească de-a lungul timpului. Amatorii de artă prezenţi la sediul Artmark din Palatul Cesianu-Racoviţă se vor pune, prin achiziţiile lor, în slujba celor ce-au oferit emoţie în viaţa petrecută pe scenă sau din culise.

Între participanţi îi veţi recunoaşte pe Radu Afrim, Oana Anagnoste, Ştefania Cenean, Emilia Dobrin, George Ivaşcu, Georgeta Jitianu, Dorina Lazăr, Margareta Pâslaru, Paula Sorescu-Lucian, Magda Stief, Helmut Stürmer, Mihaela Teleoacă s.a..

Catalogul online al Licitaţiei caritabile „Artişti pentru artiştipoate fi accesat la http://www.artmark.ro/licitatii-curente/licitatia-caritabila-daruind-vei-dobandi-179-2015.html?dir=asc&order=lot_nr&p=3. ,

Vă aşteptăm în număr cât mai mare la Licitaţia caritabilă „Artişti pentru artişti”, organizată mâine de Artmark şi Festivalul Naţional de Teatru!

Pentru informații suplimentare, office@artmark.ro
Pentru participare online, Artmark Live


Alte articole din aceeasi categorie:

Comunicat amânare spectacole

FESTIVALUL NAŢIONAL DE TEATRU - Şi va fi ziua a şaptea...

Festivalul Naţional de Teatru, live în Londra

comunicat-amanare-spectacole
festivalul-national-de-teatru---si-va-fi-ziua-a-saptea
festivalul-national-de-teatru-live-in-londra

Adaugă un comentariu
Încarcă alta imagine

Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza